Utviklingstrend for daglige nødvendigheter emballasje

I følge rapporten "innen 2022, analysen og utsiktene for det totale emballasjesalget av daglige nødvendigheter klassifisert i henhold til produktemballasje, typer og bruk" utgitt av grand view-forskning, med økningen i etterspørselen etter grunnleggende hudpleieprodukter i utviklingsland, som f.eks. som Kina, India, Indonesia, Mexico og De forente arabiske emirater, blomstrer den relevante emballasjesalgsindustrien.Og la til at forbrukernes innovasjon og estetiske krav til produktemballasje også er viktige faktorer for å fremme utviklingen av relaterte bransjer.

Rapporten påpeker at i henhold til klassifiseringen av produktemballasjematerialer, vil utviklingsområdet til plastemballasjemarkedet utvides.På grunn av sin plastisitet, lave pris og lette vekt, fortsetter den å øke de siste årene.Tvert imot vil metallemballasjemarkedet gradvis krympe.
Rapporten vurderer imidlertid at innen 2022 er det mest utviklede materialet for daglige nødvendigheter for emballasjesalg fortsatt flaskeemballasje.Det dreier seg om pakking av ulike typer produkter som frisør, grunnleggende hudpleie, hudpleie og hudrens, med en betydelig utviklingstrend.

Internasjonalt, med tanke på de beskyttende, funksjonelle og dekorative egenskapene til daglig kjemisk produktemballasje, er trenden med internasjonal daglig kjemisk produktemballasje i dag å stadig introdusere nye konsepter, attraktive former og farger på ytre emballasje.Profesjonell emballasjedesign bør rettes mot ulike forbrukergrupper og ulike produktkategorier.I det innledende stadiet av emballasjedesign bør det vurdere formen, fargen, materialet, etiketten og andre aspekter ved emballasjen, koble alle faktorer, ta hensyn til alle detaljer i produktemballasjen og alltid reflektere det humanistiske, fasjonable og nye. emballasjekonsept, for å ha innvirkning på sluttproduktet.

I fremtiden vil den politiske støtten til den daglige kjemiske emballasjeindustrien fortsette å øke, og de daglige kjemiske emballasjematerialene utvikler seg i retning av høy barriere, multifunksjon, miljøtilpasningsevne, innføring av nye råvarer, nye prosesser, nytt utstyr, og utvidelse av bruksområder.


Innleggstid: 23. november 2022